Wednesday, February 17, 2010

First Time..

There's always a first time for everything..cehh poat aku curlast gtu.. igt tak lg first time kite beli makanan kt fast food..haa..berdebar2 kan..yelah dlm kepala puas pk nk makan ape..nk sebut pun kena buat2 cm reti je.. buat2 cm dah pernah makan..he3.
tu pasal order makan kalu first time g interview keja..seram sejukk gtu..
aku bukan aper dah jadik mak ni kan benda yg paling kite seronok tgk perkembangan anak2 kita kan dari merangkak berjalan..dari berjalan merangkak..first word dia..
aku nk letak gambar2 lana yg baru jer aku amik mgu lepas..1st..her first hair tied..:)ha buat julung2 kalinyer rambut die telah diikat dgn kiutnyer oleh aku :P..
nak tgk tak? nk tgk?..nah..



haa..ok tak? ok nextttt..gambar die tgk tvlak..her fave show..barney n frens..kalau tegur die time ni..sumpahhh die mmg buat bodo jer..mmg akan tensen jap sbb die takkan layan sesape time nie..





haa..aku nk upload skali video die terhegeh pki bag n jam..jalan marata2 kt bilik tp nti lah yer..sbb aku nk kejar masa nk g makn..lapar.. :)
Hari ni gak first time dalam masa 11 bulan aku tak pernah..diulangi..TAK PERNAH..tidur berenggang dgn die..hari ni akan mencipta sejarah sbb aku akan berpisah dgn gulahati aku ni selama 10 hari..waaaa..boleh gile aku..rindunya mama kt bn nti..sedeyyy lah..tp member2 yg g ni pun semua tinggal anak2 yg kecik2..so ader gak yg memahami..tp diorg x breastfeed cm aku..waaa..ni lg buat aku sedeyyy..
takperlah demi keja aku terpaksalah berkorban..tpi ok gak sbb boipren aku aka en. AsrUL Nahar aka lakiii aku nk dtg jenguk weekend ni..yahuuu..sayangggggg papa....
oklah nti sambung lagi..
Bestkn tgk anak membesar..esp 4 me anak perempuan..bagi aku lar..sbb bile anak pompuan ni besar dah kawin die akan jd hak org lain..:( so masa2 nilah masa utk bermanja2 ngn die..nti dah cmpur ngn hormon2 pembesaran lagi..it will be hard to understand her..so guys out there jangan jelesss k tgk gulahati saya..coz she's mine..ALL MINE.. :)

Sunday, February 7, 2010

Isnin..pagi yg marah..bukan merah k..

ha..pagi-pagi aku dh rasa angin..marah..geramm..adaker patut manager opis aku ni tak kasi aku n kwn opis aku ni g induksi..die x ckp kt aku depan2 tp die ckp kt PA die merangkap kwn aku gak..pehal?? pastu die panggil aku tanya aku nk g ke tak..of course lah aku nk g kn? soklan bodo r..pastu die kter die lepaskan aku g tp budak lg sorang tu budak PAP kt opis ku ni die x kc g atas alasan die baru lagi..aku dh lama..n lg satu die sebut yg opis kosong..takde orang..aku ngn selambanya balas kater ade satu staf bersalin tu akan naik keja..n sorang lg kerani tu bole buat keja2 budak PAP ni..
yang aku tak paham nape die xnak lepaskn kiteorg g induksi..aku rs kalu prof dpt surat ni pun die lepaskan aje kiteorg ishh..aperlah pmpuan ni..sengal..saje nk spoilt kn mood aku..dah ler aku cm tensen dpt mcm2 arahan suh buat repot lah..buku vot lh payment lah..wahhh..main order jer..ni plg aku nyampah og nk sekat2 reaki org lain ni..pantanggg aku...ishhh nsb baik lah pagi2 semayang subuh aku dh doa..jauhkn perasaan hasad dengki semua..brdendam..so aku marah smpi sini jerlah..aku maafkn ko..nway aku dpt g pun..yahooooo....x sabar nk sah jawatan..doakan saya ye..

Tuesday, February 2, 2010

saya budak baru nak belajar attach video..

video
nak try post video ni..tgh blajar k..ni bb tgh blajar how to clap k